Om Segmenta.dk

Vi gør tingene anderledes, fordi vi kan li' det sådan!

 

Mobillån

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os.

Find de bedste lån hos os

Når du har behov for at låne, så er det her du finder de bedste online lån.

På Segmenta.dk kan du hurtigt og nemt finde de lån der passer til dig. Hvad enten du søger et Forbrugslån, Kviklån, Minilån eller andre former for lån, så finder du det her.

På vores blog finder du inspiration til alt omkring penge og økonomi. Budgetter, opsparing, pension, hvordan du finder det bedste/billigste lån og meget andet.

Du finder en samlet oversigt over de bedste online lån på det danske marked. Du kan let sammenligne. Du behøver ikke besøge samtlige udbyderes hjemmesider. Du finder alt hvad du skal bruge her på siden - samt en række tips til at vælge det rette lån.

Segmenta finansieres af sponsorere. Flere af de firmaer der omtales/reklamerer på siden, betaler et mindre beløb, hvis du handler gennem et af vores links. Det bliver hverken dyrere eller billigere for dig. Du er på ingen måde forpligtet til at bruge vores links. Du er lige velkommen til at bruge oplysningerne på Segmenta, uanset om du benytter dig af vores links, eller vælger en anden metode.

Vores Mission

Segmenta.dk's mission er, at du får de bedste forudsætninger for at låne penge online.

Det er vigtigt for os, at du får alle relevante oplysninger, så du kan træffe det bedste valg når du skal låne.

Du skal også vide at vi, i lighed med markedets "uvildige" og "objektive" låneportaler, tjener penge når du låner igennem Segmenta.dk.
Låner du gennem et af vores links, får vi et mindre beløb af låneudbyderen. Dette gør, at vi kan videreudvikle hjemmesiden.

Du er velkommen til at benytte hjemmesiden og oplysningerne på hjemmesiden - også selv om du ikke låner gennem den 🙂

Tilbage til forsiden: Lån Penge Online