SMS lån. Lån hurtigt og nemt

» Online lån uden sikkerhed

» Lån op til 400.000 kr. til en fair rente

» Ansøg gratis og uforpligtende

» Lån sikkert, godkend med NEM-ID

Familie lån

SMS lån. Lån hurtigt og nemt

Her finder du et udvalg af markedets bedste SMS lån.
Når du ansøger om et lån, får du et tilbud fra låneudbyderen som du kan tage stilling til.

Se mere om online lån.

Det betaler sig at få tilbud fra flere låneudbydere: Sammenlign låne udbyderne herunder og udvælg de tre der passer dig bedst. Ansøg hos alle tre og vælg det bedste af lånetilbudene.

Udvalgte SMS lån?

[adservice-comparison-feed-iframe]

INFO OM

SMS lån


SMS lån, Lån via Smartphone

HVAD ER ET SMS LÅN

Begrebet SMS lån stammer fra før smartphones kom på markedet. Begrebet dækker både lån der er optaget via sms og lån er er optaget over internettet via mobiltelefonen.
Det traditionelle SMS lån eksisterer ikke længere. Dels var sikkerheden ved denne lånemetode ikke god nok og dels har de fleste danskere nu smartphones.

Under SMS lånets glansperiode, var det kun få mennesker der havde adgang til internettet. At låne via en SMS besked var derfor en hurtig og nem måde at låne penge på, hvis man ikke ønskede at låne i sin bank.
Mange ønsker ikke at involvere banken for et lån på 5-10.000 kr. Derfor er/var SMS lånet populært i store dele af 1990'erne.

Selv om det traditionelle SMS lån ikke længere eksistere, har begrebet fået godt fat. Der er stadig mange der Googler "lån via SMS" og derfor er der mange udbydere der stadig tilbyder disse lån - blot er disse SMS lån ikke længere optaget via en SMS besked, men over internettet via en smartphone, tablet eller PC.

Mens man i 1990'erne kun kunne låne op til få tusinde kr. via SMS lånet, kan man i dag låne op til flere hundrede tusinde kr. Flere etablerede banker og låneudbydere tilbyder stadig større lån, selv om de nu optages gennem internettet.

HVEM KAN FÅ ET SMS LÅN?

Alle der er fyldt 18 år kan optage et SMS lån. Det er dog ikke alle udbydere af lån, der låner ud til så unge. Nogle låneudbydere tilbyder mindre lån til 18-årige og 19-årige mens 20-årige og derover, kan låne et større beløb.

Ud over at man skal være fyldt 18 år, stille udbyderne forskellige krav til låntageren. For at få et SMS lån skal du som minimum:

  • Have en aktiv e-mailadresse.
  • Have et dansk telefonnummer.
  • Have en dansk bankkonto.
  • Ikke være registreret i Experian (RKI) eller Debitor Registret.

Krav som de fleste danskere kan opfylde.

Mere om at låne penge

Illustration af kortfristet SMS lån

Hvad er et kortfristet SMS lån? En oversigt.

FORDELE OG ULEMPER VED SMS lån

Der er fordele og ulemper ved SMS lån, ligesom med alt andet. Det er op til dig, hvordan du vurderer fordele og ulemper og hvilke der er afgørende for dig.

LÆS OGSÅ: Kviklån

FORDELEN VED ET SMS LÅN?

En af de større fordele ved SMS lån er, at de er hurtige, nemme og fleksible. Derfor er SMS lån særlig velegnet til at dække uforudsete udgifter eller når man lige falder over et rigtigt godt tilbud, eller andre situationer hvor du skal stå med kontanter.

De moderne SMS lån kan næsten dække ethvert behov. Du kan låne fra få hundrede kroner op til flere hundrede tusinde kroner via internettet.

Når du låner online, ansøger du gratis og uforpligtende. Du får et lånetilbud, som du kan studere hjemme i ro og mag. Søg gerne flere lån, så du har noget at sammenligne med - og kan vælge det lån der passer bedst til dig og din situation.

En anden væsentlig fordel er, at der er mange forskellige lån og låneudbydere at vælge mellem. Optager du lån i banken, er du gerne henvist til én bank; din egen. Henvender du dig til andre banker, er deres tilbud gerne betinget af, at du flytter alle dine bankforretninger hvis du skal have et lån. Online banker og andre låneudbydere er et supplement til dine normale bankforretninger - her er der ingen krav om yderligere arrangementer.

Endeligt, er der den fordel, at du har 14 dages returret når du tager et SMS lån. Du har 14 dages returret fra du underskriver/modtager lånedokumentet. Du skal meddele udbyderen at du ønsker at benytte returretten inden de 14 dage er gået, hvorefter du har 30 dage til at returnere pengene i. Du skal dog betale renter for den tid der er gået, men et eventuelt gebyr får du tilbagebetalt.

Du skal ikke stille sikkerhed for dit SMS lån. Der kræves ikke sikkerhedsstillelse i form af pant i hus eller bil, og der kræves ingen kautionister. Hos nogle låneudbydere får man fordele (f.eks. lavere renter) hvis man er 2 ansøgere, men det er ikke et krav.

Du skal ikke forklare hvad du skal bruge pengene til. Du låner pengene og kan bruge dem som du vil. Du behøver ikke stå til regnskab overfor andre end dig selv.

ULEMPER VED ET SMS LÅN?

De ulemper der er ved SMS lånet, er de samme ulemper der er ved alle andre lån - det koster penge at låne!

Det vil altid være billigere hvis du ikke behøver at låne, eller kan låne dig frem hos familie eller venner. Banker og andre låneudbydere lever af at låne penge ud, så de vil altid have mere tilbage end de har lånt ud.

Med det store udvalg af meget forskellige SMS lån, kan være svært at overskue markedet. Det er ikke altid let at vælge det rette lån. Du kan ikke bare se på renten eller ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) og se hvilket SMS lån der er billigst. Vil du vurdere et lån, skal du kigge på renter, gebyrer og ÅOP i sammenhæng.

I hver kategori fremhæver vi de 3 mest populære lån. Vælger du et af dem, går du ikke helt galt i byen.

Det er lettere at kigge på hvad du låner og hvad du skal betale tilbage!

Når du søger et lån, skal du have alle oplysninger. Herunder de samlede omkostninger. De samlede omkostninger er den pris du kommer til at betale for dit lån.

Det er meget let at få et SMS lån. Udbyderen foretager et groft skøn over din kreditværdighed, men er ikke så grundig som din bank vil være. Her kan nogle føle sig fristet til at tage et lån, som de ikke har råd til at betale tilbage.

Lån aldrig mere end du kan betale tilbage til tiden. Selv et mindre SMS lån kan blive dyrt, hvis der tillægges ekstra renter og rykkergebyrer. Bruger du jævnligt mindre SMS lån, er du langt bedre tjent med at få et lidt større lån, som du betaler tilbage over en længere periode.

Det er også en dårlig ide at bruge et SMS lån til at betale et andet SMS lån ud. Er du havnet i en situation hvor du gør det, bør du søge hjælp hos nogen med forstand på økonomi.

BETAL GERNE LIDT EKSTRA NÅR DU KAN?

Betaler du lidt ekstra af på dit lån. Eller indfrier du det før tid, reducerer du din renteudgift. Betal dit lån ud, hvis du kommer til ekstra penge.

www.forbrug.dk kan du læse om reglerne for lån og på forbrugerrådets hjemmeside Tænk finder du en masse råd og artikler om økonomi og lån.

HAR DU SPØRGSMÅL OMKRING SMS LÅN?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ubesvarede spørgsmål om SMS lån eller om at låne penge. Har du spørgsmål om de enkelte lån, kan du altid spørge hos låneudbyderen.

© 2017 Segmenta.dk
Hedestien 19B - 2670 Greve
email info[at]Segmenta.dk

Segmenta.dk er sponsoreret af låneudbyderne. Optager du et lån gennem links på Segmenta.dk, får vi et mindre beløb af udbyderen.
På den måde kan vi videreudvikle vores service.