Privatlivspolitik - Beskyttelse af dine data

Her på Segmenta.dk tager vi beskyttelse af dine data seriøst. Vi indsamler ikke unødvendige data og personlige data vidergives ikke.

 

Segmenta.dk drives af Tahko ApS

Hvem er vi

Denne hjemmeside ejes og drives af Tahko ApS, Hedestien 19b, 2670 Greve. Telefon +45 2574 1569. E-mail: privatlivspolitik@montahko.dk.

Det er vigtigt for os, at du er tryg når du besøger vores hjemmesider. Vi har en klar politik om at behandle dine oplysninger med respekt for dit privatliv og i overenstemmelse med gældende lovgivning.

Hvad er personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger, der direkte eller indirekte har tilknytning til en person. F.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og IP-adresser.

Når du besøger vores hjemmesider, indsamler vi en række oplysninger om dit besøg. Vi indsamler ingen personlige oplysninger om dig, med mindre du giver os dem, f.eks. i forbindelse med at du skriver kommentarer på hjemmesiden, benytter vores kontaktformular eller tilmelder dig et medlemsskab eller nyhedsbrev.
De personlige oplysninger vi indsamler, holdes på et absolut minimum. De opbevares sikkert og kun i den tid vi har brug for dem eller som lovgivningen foreskriver.

Nedenfor kan du læse i detaljer om de oplysninger vi indsamler: